Opinie gości
 

Opinie gości


Najnowsze opinie

monika widula   07.01.2016 - 04.01.2016
10 / 10

Hotel jest bardzo fajny i przyjemny ocena na plus.

Ridley   13.11.2015 - 17.11.2015
10 / 10

A lovely hotel with excellent food and facilities. The spa is very relaxing. Rooms are modern, spacious and clean. The hotel is situated on the river and a close to the centre. Free Wi-Fi which is always a bonus. Lovely and always helpful staff.

Catherine Spence   13.04.2015 - 16.04.2015
9.3 / 10

Just spent a few days at the Niebieski Hotel, no complaints! Staff efficient and friendly. Good choice for breakfast.Very clean. Made use of the spa which was wonderful!

Hamm, S.   23.12.2014 - 26.12.2014
9.7 / 10

appartment ist sensationell, die doppelzimmer nicht alle 5-sterne-standard. spa sehr sauber, freundliches personal.

Elke Waldeck   14.08.2014 - 17.09.2014
10 / 10

Especially nice is living on the top floor with balcony and river views.

Weronika Dmochowska   11.07.2014 - 13.07.2014
9.8 / 10

Przepiękny Hotel,miła obsługa,czyściutko,świetna lokalizacja,dobra kuchnia. Następne wolne właśnie TAM!Polecam Wszystkim Wymagającym!

Krzysztof Ambroziak   09.11.2013 - 11.11.2013
9.8 / 10
Katarzyna Modlińska   29.03.2013 - 02.04.2013
8.3 / 10
Heszkiel Haszkaron   30.05.2013 - 01.06.2013
9.5 / 10

Wszystko dopracowane pod kątem usatysfakcjonowania gości, śniadania na poziomie i smakowite propozycje kulinarne. Obsługa OK.

Monika Stanisławska   20.10.2012 - 25.10.2012
10 / 10

Bardzo fajne i ciekawe miejsce w Karkowie. Do centrum wcale nie jest tak daleko.

Alice Bratås   05.08.2012 - 10.08.2012
9.2 / 10

very very pleased ! Very nice hotel with good food !!

Lucyna   27.01.2012 - 29.01.2012
10 / 10

Wszystko świetnie, hotel cudowny!!!!!!1 Pozdrawiam uprzejmy i miły personel oraz wszystkich sympatyków tego pięknego miejsca!!!!!!

Stefan   30.12.2011 - 02.01.2012
10 / 10

Przepiękny hotel, przemiła atmosfera, przesympatyczny personel. Bardzo udane przyjęcie sylwestrowe w hotelowej restauracji.

Jan Cup   01.07.2011 - 04.07.2011
10 / 10
Joanna Cieciak   26.08.2011 - 28.08.2011
9.7 / 10

Przepiekny hotel! Bardzo dobry serwis i profesjonalna obsluga gosci.Organizowalismy w Restauracji Vanilla Sky przyjecie weselne i to było wesele takie jak sobie wymarzylismy - dziękujemy! Warto też wspomnieć o resturacji na dole- świetne jedzenie za bardzo rozsądne pieniadze.

Gość hotelowy   15.06.2011 - 19.06.2011
10 / 10

Atmosfera panująca w hotelu rewelacyjna. Obsługa w recepcji świetna. Przechodząc przez korytarz do pokoju Panie Pokojowe uśmiechnięte, grzeczne, kulturalne. Ogromny PLUS :)

Aneta Spraggins   20.02.2011 - 21.02.2011
10 / 10

W hotelu Niebieski czas uplywa milo i bardzo relaksacyjnie, pokoje so super wyposazone i bardzo czyste. Obsluga bardzo mila a jedzenie jeszcze lepsze.

Marek Rosochacz   20.04.2011 - 21.04.2011
7 / 10

Bardzo przyzwoite i wystarczająco wygodne pokoje w niższym standardzie, porządne śniadanie, nienatarczywa obsługa, dobrze działający internet bezprzewodowy.

Ola   08.04.2011 - 09.04.2011
8.8 / 10
I&M   26.03.2011 - 27.03.2011
10 / 10
Anna Zniszczoł   19.03.2011 - 21.03.2011
7.8 / 10
DAGMARA WROBLEWSKA   05.03.2011 - 06.03.2011
6.8 / 10
Michał Polech   26.02.2011 - 28.02.2011
9.8 / 10
jakoz   06.02.2011 - 08.02.2011
9.5 / 10
Izabela Metera   05.02.2011 - 06.02.2011
9.3 / 10
Gosia C.   04.02.2011 - 05.02.2011
10 / 10

Prawie w centrum miasta a jednak wraz z mężem spędziliśmy dwa dni bardzo spokojne pozwalające się wyciszyć oraz złapać parę cudownych chwil... Kolacja przy "żywej" muzyce dopełniła całości. GORĄCO POLECAM!

Simon F...   27.01.2011 - 28.01.2011
10 / 10

Love love love it xxx

Jan   31.01.2011 - 02.02.2011
9.8 / 10

Wyśmienita kuchnia, pokoje przepiękne, personel zawsze przyjazny, uśmiechnięty i pomocny.

Ewa S   22.01.2011 - 23.01.2011
10 / 10

Najwspanialszy wypad weekendowy jaki można było sobie wymarzyć! Fantastyczna obsługa, centrum spa jak w bajce. Pokoje w pięknym nowoczesnym stylu. Kosmetyki w pokojach z najwyższej półki, nic dodać nić ująć :) Polecam każdemu a sama pewnie jeszcze nie raz skorzystam z propozycji hotelu.

Robert W.   28.01.2011 - 30.01.2011
8 / 10

Friendly staff, really comfortable beds.

Arkadiusz Grzelak   14.01.2011 - 15.01.2011
9.7 / 10

Absolutnie genialne miejsce profesjonalny i bardzo uprzejmy personel, świetnie wyposażony pokój, widać rękę architektów wnętrz na każdym kroku, świetna hotelowa restauracja za bardzo rozsądne pieniądze, jeśli tylko będę nocował w Krakowie wrócę tu na 100 procent

Andrzej Siwiec   06.01.2010 - 08.01.2011
8.8 / 10

Hotel urządzony z dużym smakiem, wystrój wnętrz pasujący do tego hotelu, czystość super, miejsce godne polecenia. Miła i życzliwa obsługa w recepcji.Na następny rok planujemy wycieczkę do Krakowa i tylko nocleg w tym hotelu.Hotel Niebieski zdecydowanie zasługuje na swoje 5 gwiazdek

Karolina X   22.01.2011 - 24.01.2011
9.7 / 10

Skorzystałam z oferty promocyjnej hotelu, warto szukać, bo za niewielkie pieniądze można spędzić naprawdę niesamowite chwile!

Joanna   30.11.2010 - 01.12.2010
9.3 / 10

Bardzo przytulny cichy, hotel

mirosław   01.12.2010 - 03.12.2010
8.7 / 10

szybki meldunek, pomoc przy wniesieniu bagażu, czysto i schludnie

Srajch   07.12.2010 - 09.12.2010
10 / 10

potem odejdź w zapomnienie... niestosowne. jeśli można pokochać hotel, to stałem się uczestnikiem tej relacji. Polecam wszystkim śpiącym ponad 200 nocy w hotelach Polski. W niepewności wydeptasz tu swoją ścieżkę. Najzajebistsze miejsce w RP